Subsidies dubbelglas

Zorg voor een goed onderhoud van je dak

Zorg voor een goed onderhoud van je dak

Geplaatst op

Een goed onderhoud van je dak is belangrijk om zo lang mogelijk zonder kosten te vallen. Je kan niet veel extra doen om je dak beschermen, maar je kan wel beroep doen op een dakdekker. In dit artikel wordt uitgelegd wat een dakdekker juist doet en wat de voordelen zijn.

Woningbouw, Bouwplaats, Bouwwerkzaamheden, Gebouw

Wat doet een dakdekker?

Dakdekkerswerk houdt in dat er bovenop je dak, hellend of plat, een beschermende laag wordt geplaatst. Dit kan in de vorm van verschillende materialen zijn. De meest gebruikte zijn dakpannen, epdm of bitumen. Een ander, en meer gekend, woord voor bitumen is roofing. Epdm is een samenvoegsel van ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. Het is een synthetisch rubber dat de laatste jaren erg populair is geworden.

Voordelen van een beschermende laag?

Een beschermende laag op je dak heeft verschillende voordelen. Een van de belangrijkste is natuurlijk dat er meer bescherming is tegen water, wind of sneeuw. Hierdoor blijft je dak voor een langere tijd zijn kwaliteit behouden. Afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt, heb je andere voordelen. Zo heb je met epdm het voordeel dat het ook naadloos is waardoor je geen risico loopt op scheuren. Bovendien is het een ideale ondergrond voor een groendak voor de fauna en flora in je omgeving.

Mens, Dakdekkers, Klusjesman, Dak, Werk, Veiligheid

Andere diensten van een dakdekker

DakXL biedt naast dakdekking ook nog andere diensten aan. Je kan beroep op hen doen voor de volledige renovatie van je dak. Op voorhand kan je heel eenvoudig een raming krijgen van de kosten die de renovatie van je dak met zich zal meebrengen. Zo krijg je geen onverwachte kosten tijdens de renovatie zelf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden