Glasbedrijven

Glaszetten met VCA certificaat

Zorg dat je glaszetter voorzien is van het VCA Certificaat. Op die manier ben je verzekerd van een veilige werkwijze, waarbij rekening wordt gehouden bij de gezondheid en het milieu.

Je energie rekening verlagen

dat kan door het vervangen van je halogeen inbouwspots voor nieuwe led spots van lampentoppers!

Een woning verkopen bij Kappelle Laren

Samen met u slaan we de handen ineen om de woning te verkopen. De Makelaar zorgt voor: Professionele foto’s, volledige documentatie map, kans voor een kenniskaart (voor buurtbewoners), diverse advertentiemogelijkhden, persoonlije comunicatie en een groot landelijk netwerk.

Gsfglasherstel.nl

Ga voor onder andere glaswanden, glazen balustrades en het herstellen van glas naar Gsfglasherstel.nl .

Bedrijfskleding voor glaszetters

Glaszetters zijn doorgaans buiten aan het werk. Voorbijgangers kunnen dan als bijkomstigheid zien of ze een goede klus doen. Als je de glaszetters dan gelijk een t-shirt met bedrijfsnaam en contactgegevens laat dragen, dan weten voorbijgangers direct welk bedrijf ze moeten aankloppen.

Een verhuisbedrijf inhuren

Het kan een verhuizing stukken prettiger maken: een ingehuurd verhuisbedrijf.

Maars Living Walls

De inrichting van een kantoorruimte is erg belangrijk voor de productiviteit van je personeel en het werkplezier. Kijk op www.maarslivingwalls.nl wat voor mogelijkheden er zijn.

Schulpzand: schiderbedrijf in Amsterdam

Kan je huis een likje verf gebruiken? Dat kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt het ook uitbesteden. Wij adviseren je om contact op te nemen met Schulpzand schilders.

Heb je een CRM systeem voor in de bouwbranche nodig?

In de bouwbranche is een CRM-systeem erg handig om bij te houden welke contactgegevens horen bij je nieuwe en bestaande klanten. Kijk op crmoverzicht.nl voor de verschillende opties.

Lekker terug in de tijd

Neem een kijkje naar vintage meubels en tover je woonkamer terug in de tijd!.

Sleutel weg?

Om weer binnen te komen kan je een slotenmaker bellen.

Hetronic radiografische zenders

Als u op zoek bent naar veilige en precieze bedieningsystemen voor zaken als mobiele kranen, kijk dan eens naar de radiografische zenders van Hetronic. In combinatie met radiografische ontvangers kunt u eenvoudig apparatuur op afstand besturen en zorgen voor een veiligere werkomgeving.

Het ontwerpen van een gebouw

Dit proces is erg complex en heeft veel facetten waar rekening mee gehouden moet worden. www.cncpt-a.com maakt dit proces simpel om uit te voeren.

inboedelverzekeringen vergelijken

Schone ramen

Wanneer je dubbelglas laat plaatsen ben je verzekerd van stevige ramen. Deze ramen wil je natuurlijk schoon houden. Gocleaning.nl geeft je deze schone look.