Subsidies dubbelglas

Zo vind je een betrouwbare slotenmaker

Zo vind je een betrouwbare slotenmaker

Geplaatst op

Helaas zijn er nogal wat slotenmakers die de boel oplichten. Je wilt natuurlijk niet dat dit jou overkomt en daarom zoek je een betrouwbare slotenmaker. Maar hoe vind je die dan? In dit artikel kun je hier meer over lezen.

Onderzoek de bedrijfsgegevens

Als een slotenmaker niet staat ingeschreven bij de KvK, komt dit niet heel betrouwbaar over. Staat een slotenmaker hier wel ingeschreven en bestaat het bedrijf al lang? Dan kun je er waarschijnlijk vanuit gaan dat het bedrijf wel te vertrouwen is. Check daarom eerst dit soort bedrijfsgegevens en onderzoek of er meer gegevens over het bedrijf te vinden zijn.

Toets, Home, Huis, Goed, Business, Hypotheek, Echte

Check de recensies

Ervaringen van andere klanten kunnen je ook helpen om erachter te komen of een slotenmaker in Gent wel betrouwbaar is. Ga daarom op zoek naar recensies op internet. Als je voornamelijk positieve recensies vindt, kun je er wel vanuit gaan dat de slotenmaker goed werk levert. Zijn de recensies voornamelijk negatief? Dan kun je beter voor een andere slotenmaker kiezen.

Als er helemaal of bijna geen recensies te vinden zijn, hoeft dit niet per se iets te zeggen. Let dan echter wel goed op de andere punten in dit artikel.

Deurklink, Deurknop, Slot, Deur, Deuropening, Open

Kijk hoe de slotenmaker zich presenteert

Een slotenmaker die de boel bedondert zal zichzelf niet te zichtbaar willen maken. Vaak heeft een malafide slotenmaker dan ook geen bedrijfslogo op zijn bus. Ook komt het soms voor dat je een slotenmaker niet goed kunt bereiken en alleen met een centrale in contact komt. Als dit raar aanvoelt, kan het soms ook wijzen op een malafide slotenmaker.

Vraag van tevoren de prijs op

Sommige malafide slotenmakers rekenen achteraf enorm hoge prijzen. Het is daarom belangrijk om van tevoren de prijs op te vragen. Vraag het liefst ook een offerte op, zodat je eventueel ook bewijs hebt van de afgesproken prijs.

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden