Subsidies dubbelglas

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Geplaatst op

Kunstgras bestaat uit plastic dat er zo uitziet dat het natuurlijk gras lijkt. Kunstgras ziet er ongelooflijk echt uit in vergelijking met de soorten die we in de jaren ’60 zagen. Dit gazon kan zorgen voor een mooie levendigheid, dat wil zeggen een weelderig gazon waar veel huiseigenaren naar verlangen. Lees snel verder om dit type gazon te ontdekken!

Voordelen van kunstgras

Synthetisch gras of kunstgras heeft sinds zijn ontstaan in de jaren ’60 een lange weg afgelegd. Het is nu heel goed mogelijk om kunstgras te installeren zonder de neppe look. Met de toenemende bezorgdheid over waterbesparing en een groeiend bewustzijn van de milieu- en gezondheidsproblemen die gepaard gaan met de meststoffen en pesticiden die typische natuurlijke grasvelden vereisen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom meer mensen willen gaan voor kunstgras. Enkele van de voordelen van kunstgras zijn:

  • Aantrekkelijk het hele jaar door (in plaats van bruin gras in de zomer en modderige grond in de winter).
  • Geen besproeiing nodig.
  • Geen pesticiden of meststoffen nodig om het kunstgras er goed te laten uitzien.
  • Geen gemaaid
  • Geen problemen met “groeien” in de schaduw, vlekken door slijtage of schade door ongedierte.
  • Kunstgras kan worden gemaakt van gerecyclede materialen
  • Kan snel worden geïnstalleerd.

Het zijn stuk voor stuk overtuigende argumenten voor de aanschaf voor kunstgras. 

Zowel binnen als buiten

Een van de grappige zaken rondom kunstgras is dat het zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. Een speelkamer voor de kinderen of een zolder bekleden met kunstgras is helemaal geen gek idee. Het gazon is niet alleen geschikt voor recreatie, want ook diverse sportactiviteiten die normaal op echt gras plaatsvinden, kunnen moeiteloos op kunstgras gedaan worden. Denk aan voetbal, deze sport wordt zowel op natuurlijk als op kunstgras gedaan. Wil je meer weten over de voordelen van kunstgras, neem dan contact op met de kunstgrasconcurrent.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden