Subsidies dubbelglas

Vloertegels: enkele voordelen!

Vloertegels: enkele voordelen!

Geplaatst op

In deze blog nemen we je mee langs bepaalde eigenschappen van vloertegels. Dit type tegel is de laatste jaren steeds populairder geworden bij mensen. Ontdek wat jij eraan kan hebben! Lees snel verder en neem gerust contact op met een expert als je besluit voor dit type vloer te gaan. 

Krijg een unieke look

Tapijten en laminaten zijn mooi als het gaat om het ontwerp wat je er mee kunt realiseren in je woning. Je kunt laminaten vloeren krijgen die op hout lijken of zelfs tegelontwerpen nabootsen, maar ze zullen je nooit de unieke uitstraling van een op maat gemaakte tegelvloer kunnen geven. Tegels kunnen naar je wens worden gesneden en in verschillende patronen worden gelegd om prachtige ´kunstwerken´ te creëren. Andere soorten vloeren missen gewoon de veelzijdigheid en kwaliteit die de tegel biedt, waardoor er prachtige ontwerpen ontstaan. In veel gevallen heb je niet eens een mooie snit nodig om een unieke uitstraling te krijgen. Bijvoorbeeld, marmeren tegels zien er altijd anders uit in elk huis, simpelweg omdat de kleuren zo uniek zijn voor elke tegel. Als je een volledig one-of-a-kind look wilt, blijf dan bij tegels, want geen twee zijn hetzelfde, zelfs niet als het patroon repetitief is.

Verhoog de verkoopwaarde van je huis

Mensen in de markt voor een nieuwbouwwoning zullen vaak woningen met een slechte vloer over het hoofd zien. Aan de andere kant zijn veel huizenkopers bereid om extra te betalen voor een goede vloer. Niet alleen zien ze er beter uit, maar ze worden gezien als meer de meer hygiënische keuze, omdat ze gemakkelijk worden schoongemaakt en onderhouden. Door het installeren van tegelvloeren in je huis, kun je de verkoopprijs omhoog stuwen en een deel van de kosten van de installatie terugverdienen wanneer je je huis verkoopt. Dit zal waarschijnlijk niet gebeuren als je tapijt hebt. Ook laminaat zal een kortere levensduur hebben dan tegels en zal dus niet de verkoopprijs omhoog stuwen. Verhoog de verkoopwaarde ook door de keuken te verbouwen en een vloer met tegels te leggen in deze ruimte. Dat is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch.

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden