Subsidies dubbelglas

Vloer kiezen voor een bedrijfspand: 3 tips

Vloer kiezen voor een bedrijfspand: 3 tips

Geplaatst op

Is jouw bedrijfspand toe aan een nieuwe vloer? Of verhuis je binnenkort naar een nieuwe ruimte? Het kiezen van een nieuwe vloer voor een garage, kantoor of werkplaats is zo makkelijk nog niet. Logischerwijs wordt er gekozen voor een andere vloer dan in een woning. Een bedrijfsvloer moet voldoen aan meerdere eigenschappen, maar ook speelt de uitstraling een grote rol. In dit artikel geven we je drie handige tips voor het kiezen van de juiste vloer. 

Laminaat of PVC

In een kantoorgebouw kan er worden gekozen voor vloerbedekking, maar steeds vaker wordt de keuze voor laminaat of PVC gemaakt. Aangezien de twee materialen in verschillende kleuren en prints beschikbaar zijn, kun je zelf kiezen wat voor uitstraling je in het pand wilt creëren. Laminaat kan tegen een stootje en is ook nog eens relatief goedkoop. Als je werkt met een budget kan dit een goede keuze zijn. PVC is nog redelijk nieuw en is erg eenvoudig te leggen, maar is wel iets duurder dan laminaat. 

Een naadloze gietvloer

Gietvloeren zijn erg populair in bedrijfspanden. Een gietvloer beschikt namelijk over een aantal belangrijke voordelen. Zo is de vloer naadloos en kan er geen vuil of stof achterblijven in naden en kieren. Daarnaast zijn gietvloeren onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. Wist je dat je een gietvloer ook zelf kunt aanbrengen? Epoxywinkel.nl biedt kant en klare pakketten aan, zodat je gelijk aan de slag kunt met het leggen van een nieuwe vloer. Je hebt verschillende soorten gereedschap en materialen nodig. De Epoxywinkel zorgt dat je alles thuisbezorgd krijgt en je gemakkelijk zelf een professionele vloer kunt plaatsen. 

IJzersterk beton

Naast gietvloeren wordt beton vaak gebruikt in garages of werkplaatsen. Het materiaal is ijzersterk en kan wel tegen een stootje. Er moet echter wel rekening gehouden worden met het feit dat er snel scheuren kunnen ontstaan. Het is mogelijk om een betonvloer coating over de vloer te laten aanbrengen. De betonnen vloer wordt door de speciale coating sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën. Daarnaast kan elke vloer op een unieke manier worden afgewerkt. Kies een kleur die goed bij de ruimte past of laat een design in de vloer ontwikkelen. 

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Transparantie en Stijl Hand in Hand

Een glazen wand voor op kantoor is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een praktische keuze die de werkomgeving transformeert. System...

Lees meer

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden