Subsidies dubbelglas

Screendoek: kies zelf voor de afwerking die je wilt

Screendoek: kies zelf voor de afwerking die je wilt

Geplaatst op

Iedereen heeft tegenwoordig de mond vol van duurzaamheid, wellicht het meest uitgesproken woord van het jaar. Daarnaast willen mensen het liefst zoveel mogelijk geld besparen, zeker ook nu de energieprijzen maar blijven stijgen. Wil je bijvoorbeeld geld besparen door de warmte beter en langer binnen te houden, dan kun je kiezen voor een screendoek. Het is namelijk bekend dat veel van de warmte in de regel zomaar naar buiten verdwijnt. Als het gaat om een screendoek, dan heb je zeker ook wat betreft de afwerking heel erg veel te kiezen.

Wat is een screendoek dan eigenlijk precies?

Wat een screendoek dan precies is? Het is een doek dat wordt geweven uit glasvezeldraden en bestaat uit een coating van pvc. De technische benaming van een screendoek is dan ook wel gepolyvinyliseerd glasvezel. Een screendoek wordt ook wel eens sergé doek genoemd, al is screendoek toch wel de meest voorkomende benaming. Een screendoek heeft een zonwerende werking. Bovendien geldt een screendoek als een zeer sterk doek dat de warmte in de zomer prima buiten de deur kan houden. Met een screendoek heb je ook minder zicht van buiten naar binnen. Het zit dan dus met de privacy wel goed.

Screendoek heeft een sterk brandvertragende werking

Het voordeel van screendoek is wel dat het om gecoat glasvezeldoek. Dan namelijk heb je te maken met een dek dat ster brandvertragend werkt. Kies je voor een screendoek, dan wordt wel screendoek per kleur geweven op een rol. Nadat een screendoek gemaakt is, kan die speciaal voor jou op maat geconfectioneerd worden. Je kunt dus altijd kiezen voor maatwerk.

Heel veel te kiezen wat betreft de afwerking

Kies je voor een screendoek, dan heb je wat betreft de afwerking nogal wat te kiezen. Zo kun je kiezen voor een screendoek dat is afgewerkt met een zoom. Je kunt echter ook eveneens kiezen voor een rits, sealband, ogen en zuignappen. Op die manier weet je zeker dat je een screendoek altijd op perfecte wijze kunt plaatsen. Nog een voordeel is dat je al voor een betaalbare prijs een prachtige screendoek aan kunt schaffen.

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Transparantie en Stijl Hand in Hand

Een glazen wand voor op kantoor is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een praktische keuze die de werkomgeving transformeert. System...

Lees meer

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden