Subsidies dubbelglas

Richt je woning op een duurzame manier in!

Richt je woning op een duurzame manier in!

Geplaatst op

De laatste jaren is er veel animo om een woning milieuvriendelijk en duurzaam in te richten. Maar niet iedereen weet hoe je dit op een eenvoudige manier kunt doen. Daarom hebben we deze blog geschreven om je te inspireren dit doel te bereiken. Lees snel verder en bereik wat je wilt: een duurzame woning waarin je geld bespaard!

Isolatie op orde

Geld besparen in je woning kun je doen met slimme aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan de isolatie. Wanneer een oude woning geen goede isolatie heeft verliest deze veel warmte. Op deze manier moet je bijstoken en dat kost weer energie en geld. Je zult zien, dat wanneer je een goede isolatie hebt in de spouwmuren, dit kan heel gemakkelijk door een bedrijf in te schakelen dat parels in spuit, je zeker gaat besparen op je kosten voor energie. Daarbij is het natuurlijk heel groen om te zorgen dat je zo weinig mogelijk energie hoeft te verbruiken. Ook de ramen kun je goed laten isoleren, door bijvoorbeeld dubbel glas of driedubbel glas te kiezen. Op deze manier zul je ook zien dat de teller een stuk minder snel gaat lopen in de meterkast.

Kies voor vloerverwarming

Het is algemeen bekend dat een houtkachel of open haard heel gezellig is, maar niet heel erg rendabel als het gaat om het energiegebruik en de verwarming van de woning. Vaak is er maar een klein gedeelte van de woning die door deze kachel verwarmd wordt. Daardoor raden je aan om voor modernere opties te kiezen, het voor de hand liggende antwoord is dan: ‘oh dan moet ik dus een centrale verwarming nemen’, maar we raden je echter aan om iets anders te doen, namelijk vloerverwarming nemen. Deze is uitstekend te combineren met een gietvloer, die goed tegen de warmtewerking van de vloerverwarming kan, niet stoffig is en zeker bijzonder knap om te zien. Door de strakke looks van deze vloer en vrijwel alle kleuren waarin deze beschikbaar is, past hij bij heel veel moderne interieurstijlen. Je kunt dus zeker goed uit de voeten met een gietvloer.

Veel succes met het duurzaam inrichten van je woning! 

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Transparantie en Stijl Hand in Hand

Een glazen wand voor op kantoor is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een praktische keuze die de werkomgeving transformeert. System...

Lees meer

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden