Subsidies dubbelglas

Ouderwets dubbelglas is verleden tijd

Ouderwets dubbelglas is verleden tijd

Geplaatst op

Heb je nog steeds ouderwets dubbelglas als ramen? Dan wordt het misschien tijd om deze te vervangen door modern hoogrendementsglas. Deze soort glazen is namelijk een stuk effectiever in het tegengaan van warmteverlies waar je huis een stuk beter is bestemd tegen de koude buitenlucht. Bovendien is hoogrendementsglas een stuk duurzamer dan dubbelglas. Als je je graag inzet voor een beter milieu, is het een goed idee om meer glas in je huis te verwerken. Dit kan al met kleine voorwerpen, denk bijvoorbeeld aan een foto in glas.  

Hoogrendementsglas voor isolatie en duurzaamheid

Door je ramen goed te isoleren houd je de koude lucht buiten de deur. Niet alleen zorgt dit voor een lekkere warme woning, maar kun je ook nog besparen op je energierekening! Door te kiezen voor goed geïsoleerde ramen is het namelijk niet meer nodig om dagelijks de verwarming aan te zetten. Met hoogrendementsglas bespaar je geld en draag je ook nog een steentje bij aan de natuur. 

Dubbelglas is lang gezien als het meest effectief voor isolatie, maar over tijd zijn er veel betere alternatieven bij gekomen. Zo kun je je dubbelglas beter vervangen door hoogrendementsglas die vele malen beter presteert. Dit glas is namelijk twee tot drie keer effectiever dan dubbelglas en zal dus veel meer warmteverlies tegengaan. Als je op zoek bent naar goede isolatie en een duurzame woning, kies dan voor hoogrendementsglas. 

Nog meer glas in huis? Kies voor een foto in glas!

Hoe meer glas je in huis hebt, hoe beter! Glas is ontzettend duurzaam materiaal doordat het eindeloos recyclebaar is en een lange levensduur heeft. Als je graag over rendabele items in je huis beschikt kun je dus het beste kiezen voor glazen objecten. Een foto in glas kan daarbij een hele leuke toevoeging aan je huis zijn. In het glas kan een foto worden geplaatst of zelfs gelaserd worden, waardoor je met een foto in glas een speciaal aandenken hebt aan een bijzondere herinnering. Bovendien loop je bij een foto in glas minder risico op verkleuring en beschadigingen van de foto, waardoor de foto zelf dus ook duurzamer wordt!

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Transparantie en Stijl Hand in Hand

Een glazen wand voor op kantoor is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een praktische keuze die de werkomgeving transformeert. System...

Lees meer

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden