Subsidies dubbelglas

Hoe richt je de kinderkamer leuk, maar betaalbaar in?

Hoe richt je de kinderkamer leuk, maar betaalbaar in?

Geplaatst op

Een kinderkamer inrichten is leuk, maar kan flink oplopen in de kosten. De kinderkamer moet een plek zijn waar je kindje graag is en waar jij het ook fijn vindt om te zijn. Een overvolle kamer is niet aan te raden, dat geeft meer stress dan je denkt. Een te lege kamer is het ook niet helemaal voor een kinderkamer. De kamer moet wel een leuke sfeer uitstralen. Ook met een beperkt budget is het mogelijk om leuke meubels en spulletjes te kopen voor in een kinderkamer. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn als je misschien denkt! 

Wat doe je met de muren?

Een leuk prinsessen of Peppa Pig behangetje is leuk, maar niet geheel tijdloos. Als je kindje iets ouder is wil hij/zij waarschijnlijk wel wat anders op de muren. Het is dus van belang de muur te verven of te behangen met een tijdloze kleur en/of design, die je makkelijk kunt laten meegroeien met je kind. Dan betaal je slechts 1x de kosten voor een leuk kleurtje op de muur. 

Ga voor een betaalbaar kinderbed

Een goed bed is belangrijk voor de nachtrust en een goede lichaamshouding van je kindje. We adviseren te gaan voor een bed met een goed matras. Bij kinderkamerwebwinkel.nl bieden ze erg leuke en praktische kinderbedden aan met de laagste prijs garantie. Mocht je het bed ergens anders goedkoper vinden betalen ze je het te veel betaalde bedrag terug! 

Ga voor een 2-in-1 meubel

Een kinderbed kopen waar meteen een bureau in of onder is verwerkt is top! Zo hoef je niet los op zoek te gaan naar een kinderbed en een bureautje, wat vaak ook duurder is dan een 2 in 1 optie. 

Ga voor een tweedehands meubel

Een kast, bureau, speelgoed en accessoires zijn dingen die je makkelijk tweedehands kunt kopen. Kijk eens op tweedehandswebsites, vraag eens rond binnen je vriendenkring of ga eens langs een tweedehandswinkel. Soms moet je even door de troep heen kunnen kijken, maar je kunt regelmatig superleuke en nog goed uitziende spullen bemachtigen voor een zeer zacht prijsje! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden