Subsidies dubbelglas

Hoe isoleer ik mijn huis optimaal?

Hoe isoleer ik mijn huis optimaal?

Geplaatst op

Oude huizen hebben geen goede isolatie over het algemeen. We hebben het dan over huizen van voor 1920. Niet dat huizen uit de jaren 30 nou zo fantastisch geïsoleerd zijn, maar voor die tijd is de staat van de isolatie toch wel bedroevend te noemen. Tegenwoordig hebben we gewoon hele andere ideeën over woning isolatie. In deze blog gaan we je tips geven hoe jij je oude huis veel beter kunt isoleren zodat je jaarlijks ook een stuk minder geld kwijt bent voor de verwarmingskosten. Lees snel verder en doe je voordeel met deze handige tips.

Kies voor dubbelglas

Het is niet verwonderlijk dat je op een site over subsidie dubbelglas leest dat dubbelglas een belangrijke oplossing is voor een isolatieprobleem in oude huizen. Toch zijn er nog zeer veel mensen die hun oude ramen niet laten vervangen door dubbel glas of driedubbel glas. En dat is zonde omdat je gewoon veel meer betaald en omdat je ecologische voetafdruk veel groter is. Het is de slechter voor het milieu om enkel glas te hebben. Het leuke is dat er in veel gemeenten mogelijkheden zijn om subsidie te krijgen op dubbel glas. Het is zeker de moeite waard en je wordt nog geholpen ook!

Spouwmuurisolatie

Een ander veel voorkomend probleem is een slechte muur- of spouwmuurisolatie. Wanneer deze niet op orde is, blijkt het kinderlijk eenvoudig voor warmte het huis te verlaten. Dit betekent dat je gewoon moet bijstoken en dat de energierekening aan het einde van de maand hoger uitvalt. Jaarlijks kan dit vele euro’s schelen. We raden je dan ook aan om een bedrijf gedegen spouwmuurisolatie aan te laten brengen. Dit wordt vlot gedaan zonder dat je muren kapot hoeven. Ook voor deze vorm van isolatie is het soms mogelijk om subsidie te krijgen, daarom is het rendabel om contact op te nemen met de gemeente, zodat je eventuele financieel ondersteund kunnen worden. We wensen je veel plezier met het isoleren van je woning en het profiteren van de betere staat van je huis als het gaat om de isolatie. Succes en blijft onze blogs volgen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden