Subsidies dubbelglas

Hoe dringende bedrijfsuitgaven (ten gevolge van stormschade) financieren

Hoe dringende bedrijfsuitgaven (ten gevolge van stormschade) financieren

Geplaatst op

Door de klimaatveranderingen veranderen de seizoenen en constateren we ook meer en meer extreme weerssituaties. Denk aan extreme regenval, extreme droogte, diverse stormen (of zelfs orkanen afhankelijk van waar u woont ter wereld), enzovoort.

En die klimaatsverandering kan u helaas ook voelen in uw beurs, zeker indien u een bedrijfseigenaar of ondernemer bent! Zo kan het zijn dat van de ene dag op de andere te maken krijgt met onverwachte schade, bijvoorbeeld door stormweer.

De verzekering betaalt maar met vertraging


Runt u een dienstenbedrijf met bijhorende kantoorruimtes? Of oefent u een medisch beroep uit met consultatieruimte en wachtruimte? Of eerder actief in de horecasector?

Dan heeft u een verzekering die dekt tegen materiële schade zoals glasbreuk ten gevolge van stormschade. Op zich is er dus niet echt een probleem want de verzekeringsmaatschappij zal uiteindelijk de opgelopen schade wel vergoeden.

Maar op de korte termijn is er wel degelijk een probleem…

Cashflowproblemen op korte termijn zijn vaak het geval


Stelt u glasbreuk vast? Is er een groot venster gesneuveld? Of is er een grote vitrine gesneuveld? Dan is het cruciaal voor het voortbestaan van uw bedrijf om deze schade zo snel mogelijk te repareren.

Afhankelijk van uw afspraken met de verzekeringsmaatschappij en de schade-expert die normaliter ter plaatse moet komen om de schade te begroten, kan u eventueel een versnelling hoger schakelen.

Nieuwe ramen en glas snel laten plaatsen en voorfinancieren indien nodig

Dien je dringend nieuw dubbelglas te laten plaatsen in jouw restaurant, winkel, pub, praktijk of kantoorruimte? Omdat er schade was door een hevige storm en de verzekering pas maanden later zal uitbetalen bijvoorbeeld? Of omdat u een spoedregeling wel kunt treffen mits het betalen van een stevig voorschot?

In dergelijke gevallen heeft u nood aan liquide middelen, een geldbuffer om zulke onverwachtse zaken op te vangen. En heeft u deze centen gewoon niet voor handen, terwijl u wel een pak klanten heeft die nog moeten betalen?

Overweeg een snelle zakelijke lening zonder BKR toetsing

Voor dergelijke financiële noodsituaties is het handig om ergens terecht te kunnen waar u snel geholpen kunt worden. Een partij waarbij men vooral kijkt naar uw cashflow in plaats van naar uw verleden.

Indien je een minder dan perfecte persoonlijke BKR registratie hebt, kan het moeilijk worden om snel een lening te krijgen bij een klassieke bank. Gelukkig is het ook mogelijk om snel een zakelijke lening zonder BKR controle te verkrijgen bij een online kredietverstrekker.

De grootste voordelen ervan zijn flexibiliteit, snelheid en minder bureaucratie. Het kan de perfecte oplossing zijn om een tijdelijk dipje in jouw cashflow op te vangen en de investering in dubbelglas niet nog langer uit te stellen.

Of gewoon als extra cashflow omdat u een andere onvoorziene kost te verwerken kreeg. Schakel pijlsnel en vraag een offerte aan op 10 minuten tijd bij diverse online kredietverstrekkers via de link hierboven. Het is uw beste optie om razendsnel over extra liquide middelen te beschikken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden