Subsidies dubbelglas

Ga je met dubbel glas aan de slag? Pak dan ook meteen de vloer aan

Ga je met dubbel glas aan de slag? Pak dan ook meteen de vloer aan

Geplaatst op

Je hikt er vaak tegenaan; je wit wel een nieuwe vloer maar wacht op het juiste moment. Hetzelfde geldt voor dubbel glas. Je wilt de energierekening graag omlaag brengen met dubbel glas, maar wanneer laat je dat nou precies aanleggen? Omdat één plus één nog steeds twee is, kun je de werkzaamheden voor de vloer en het dubbel glas prima combineren. Als je dan toch bezig bent, dan is dit wel het ideale moment. 

Lagere energierekening rechtvaardigt de aankoop natuurstenen vloertegels

Kies je voor dubbel glas, dan kies je voor betere isolatie. Om die reden gaat je energierekening naar beneden. Dat zou reden kunnen zijn om voor natuurstenen vloertegels te kiezen. Deze vloertegels gelden als de duurste vloertegels, maar dat verdien je dus terug door de betere isolatie met dubbel glas. Over een win-win situatie gesproken! Omdat de natuurstenen vloertegels ook nog eens prima samen gaan met vloerverwarming, kun je ook op die manier nog wat doen aan de te hoge energierekening. 

Unieke tegels, en die mogen best iets meer kosten!

Natuurstenen vloertegels zijn unieke vloertegels en dat verklaart ook de wat hogere prijs. Er bestaan geen twee identieke natuurstenen vloertegels. Elke steen is uniek en dus heb je straks een vloer met unieke vloertegels in je huis liggen. En dat mag toch ook best iets kosten? Bovendien heb je te maken met en duurzame vloer waaraan je dus jarenlang plezier beleeft, iets dat ook geldt voor dubbel glas. Ook dat laat je voor langere periode aanleggen.

Verzekerd van jarenlang woongenot

Zoals je dubbel glas door een professional aan laat leggen, laat je dit ook doen voor de vloertegels. Zo weet jij je verzekerd van een perfect eindresultaat en de beste afwerking. Net zoals je weet dus dat het isolatieglas ook al perfect is aangebracht. Sla twee vliegen in één klap en weet je verzekerd van jarenlang plezier en woongenot. Vloertegels misstaan overigens in geen enkele ruimte, zeker ook niet in de kleinere woonruimte. Kies in dat geval wel voor een wat grotere tegel. Dan namelijk ziet de woonruimte er ruimtelijker en groter uit.

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Transparantie en Stijl Hand in Hand

Een glazen wand voor op kantoor is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een praktische keuze die de werkomgeving transformeert. System...

Lees meer

Over ons

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden